Här kan du läsa om Guds story          Andakt          Berättelser från människors liv          Frågor om kristen tro         Kolla in olika videoklipp eller lyssna på musik och lyssna på gudstjäster          Om oss

Visste du att du är värdefull?
Tänk dig själv att du har en 500-kronorssedel i bra skick, ren, fin och slät. Om du skulle tappa den på marken så att den blev smutsig eller om den skulle bli skrynklig i plånboken, skulle den då tappa sitt värde? Självklart inte, 500-kronorssedelns värde sitter ju inte i dess yttre skick utan i att svenska staten har bestämt värdet och satt sin stämpel på den.
    Likadant är det med oss människor, vårt värde ligger inte i vilket skick vi befinner oss i. Det är oberoende av om vi är fläckfria som bomull och aldrig gjort en fluga förnär eller om vi är tjuvar eller mördare. Vårt värde ligger i att Gud har skapat oss och satt sin stämpel på oss, inte i vad vi gör eller har gjort.
    Han har lagt ett enormt värde i varje människa. Så oavsett vad du har gjort eller inte gjort så älskar Gud dig lika oändligt och oföränderligt. På grund av Guds enorma kärlek för oss vill han inte att vi ska synda eftersom det skadar oss, och hindrar vår gemenskap med honom. På grund av att han har skapat oss så oerhört dyrbara vill han rädda oss från vår synd så att vi ska kunna ha gemenskap med honom, nu och för alltid. Det är därför Bibeln säger att Gud söker efter oss, så att han kan förlåta oss var och en. Vill du låta honom finna dig?
Visste du att du är värdefull?
Fotspår i sanden...
Finns Gud?
Gud vill vara din guide!
Gud och universum!
Guds kärleksbrevWarning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/finnsgud.nu/public_html/index.php on line 371