Här kan du läsa om Guds story          Andakt          Berättelser från människors liv          Frågor om kristen tro         Kolla in olika videoklipp eller lyssna på musik och lyssna på gudstjäster          Om oss

Frågor om tro
Det finns flera stora skillnader mellan oss och Gud och en av de här sakerna är att Gud vet mycket mer om världen än vad vi gör.
    Man kan säga att Gud vet allt som går att veta, han känner till all information som finns i världen i form av t ex datorer, upplsagsverk, och böcker. Han känner till all musik som gjorts och som kommer att göras. Han förstår hur universum fungerar in i minsta detalj. Han vet hur du mår, hur många hårstrån du har på huvudet och vad som gör dig glad.
    Kort sagt vet Gud mycket mer om världen och livet än vad du och jag gör. Gud har en överblick över universum som vi saknar, detta gör att vi har väldigt svårt att förstå vissa saker.
    Men här finns frågor med svar om kristen tro som förhopppningsvis kommer hjälpa på något sätt. Du har också möjligheten att ställa egna frågor, vissa kommer upp på hemsidan, andra besvarar vi direkt via mail. Du kan också kolla in credo.se och credoakademin.nu där du hittar fler frågor med tillhörande svar.
Hur vet jag att Bibeln är sann?
Vad är skillnaden mellan kristendom och andra religioner?
Kan man vara kristen utan att gå i kyrkan?
Hur kan världen vara så ond om Gud är så god?
Har vetenskapen bevisat att Gud inte finns?
Vad förväntar sig Gud av mig?
Finns det bevis för Guds existens?
Varför ska man bli förlåten?

Se även
Någon fråga som du undrar över?
Credo.nu - Frågor & svar om kristen tro