Här kan du läsa om Guds story          Andakt          Berättelser från människors liv          Frågor om kristen tro         Kolla in olika videoklipp eller lyssna på musik och lyssna på gudstjäster          Om oss

Fotspår i sanden...
En natt drömde jag att jag vandrade längs en strand tillsammans med Gud. Många scener från mitt liv blixtrade förbi på himlen, och till varje scen såg jag fotspår i sanden. Ibland fanns där två par, ibland bara ett. Detta plågade mig eftersom jag vid de svåra stunderna i livet, när jag plågades, sörjde eller var bedrövad, bara kunde se ett par fotspår. Då jag sade till Gud:
    "Herre, du lovade mig att om jag följde dig så skulle du alltid gå vid min sida. Men jag har sett att det bara finns ett par fotspår i sanden vid mina svåraste stunder. Varför övergav du mig när jag behövde dig som mest?"
    Gud svarade:
    "De gånger då du bara ser ett par fotspår, mitt barn - då bar jag dig."
   Gud säger själv i Bibeln så här:

Hebreerbrevet kapitel 13 och vers 5 i Nya Testamentet"Jag skall aldrig svika dig, aldrig överge dig"

   Att leva sitt liv tillsammans med Gud, garanterar inte ett enkelt liv, men Gud själv lovar att gå med och vill vara med och bära våra bördor om vi tillåter honom.
Visste du att du är värdefull?
Fotspår i sanden...
Finns Gud?
Gud vill vara din guide!
Gud och universum!
Guds kärleksbrevWarning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/finnsgud.nu/public_html/index.php on line 371