Här kan du läsa om Guds story          Andakt          Berättelser från människors liv          Frågor om kristen tro         Kolla in olika videoklipp eller lyssna på musik och lyssna på gudstjäster          Om oss

Guds story! Det blev alldeles tyst...
...när fånge 16670 steg ut ur ledet av utmärglade medfångar i Auschwitz koncentrationsläger. Lägerkommendanten var ställd. Han hade valt ut de tio som skulle avrättas som straff för den flykt från lägret som nyligen ägt rum. Plötsligt bröt en av de utvalda samman och började tala om fru och barn. Det var då den underlige mannen steg fram: "Låt mig dö i hans ställe", sa han. Vad svarar man på något sådant?
    De fick byta plats, Maximilian Kolbe, den polske prästen fick ta familjefaderns plats och dog tillsammans med de andra utvalda i svältbunkern. In i det sista bad han och tröstade de andra döende. Francis Gajowniczek, vars liv blivit sparat, levde ända till mitten av 1980-talet.
    På samma sätt som den oskyldige prästen dog för sin vän så dog och uppstod Jesus för din skull, han gjorde det av kärlek till dig. Det finns ingen som älskar och bryr sig om dig så mycket som Gud gör. Och det finns inget han hellre vill än att ha en relation tillsammans med dig, frågan är om du vill ha det med honom?
    Är Jesus bara en produkt av önsketänkande, en myt, en legend eller är han verklig, någon att lita på? Om han är verklig så är det mer än nyfikenhet som står på spel, då är det ditt liv.

» Så började det

Guds story!
Så började det
Så var det tänkt
Så blev det
Problemet
Guds lösning -Jesus

Kristen...
Varför ska man bli kristen?
Vad innebär det att bli kristen?
Om Gud finns, hur får jag tag på honom?
De första stegen i relationen med Gud...

Se även
Videoklippet visas i en ruta l&aouml;ngst 		ned på sidan efter du tryckt på l&aouml;nken.Guds story på 5 minuter och 33 sekunder!...