Här kan du läsa om Guds story          Andakt          Berättelser från människors liv          Frågor om kristen tro         Kolla in olika videoklipp eller lyssna på musik och lyssna på gudstjäster          Om oss

Om oss
Vi som har gjort och står bakom finnsgud.nu är Tobias Klint, Tobias Grönlund och Daniel Sjöström. Vi är vanliga människor som gillar idrott, film, sovmorgon och allt annat vanligt precis som du säkert gör med. Vi är absolut inga superhjältar som aldrig gör några fel eller begår misstag. Men grejen är vi tror på Gud och har upptäckt allt gott han vill ge oss, och det är fantastiskt.
 
Namn: Tobias Klint
Ålder: 22 år
Epost:
Jag är alltså Tobias, en vanlig kille som älskar Jesus. Om du undrar hur jag först lärde känna honom på riktigt kan du kolla här. Några av mina passioner i livet är design, bollsporter, resor och grillfester!
 
 

Namn: Tobias Grölund

Ålder: 22 år
Epost:
Precis som ovanstående snubbe heter jag alltså också Tobias, det är bra namn tycker jag och det betyder ”Gud är god”. Jag har upptäckt Gud verkligen är god och inte en person som vill kontrollera oss och ställa krav som många nog tror. Något annat som är fantastiskt roligt är foto, film, idrott och salta bad på sommaren!
 
 
Namn: Daniel Sjöström
Ålder: 23 år
Epost:
Det är alltså jag som är Daniel, en vanlig student som är nyfiken på livet och allt det har att erbjuda. Jag tycker om att pröva på nya saker men har alltid kännt mig trygg i att var man än är och vad man än gör så finns Gud alltid vid ens sida. Jag gillar musik, film, spel, teknik, god mat och att umgås med mina vänner!
 
Varför?
Målgrupp
Historia
Just nu
Kontakta ossWarning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/finnsgud.nu/public_html/index.php on line 371