Här kan du läsa om Guds story          Andakt          Berättelser från människors liv          Frågor om kristen tro         Kolla in olika videoklipp eller lyssna på musik och lyssna på gudstjäster          Om oss

Varför?
Det finns många olika sätt att ta reda på mer om kristen tro genom t ex tidningar, böcker och forum på internet. Men det kan vara svårt för en person som inte vet mycket om kristen tro att få en överblick om vad det handlar om man bara får ta del av vissa delar.
    Tanken med finnsgud.nu är man ska kunna besöka hemsidan och på ett enkelt sätt kunna förstå mycket mer av vad det innebär att vara kristen och tro på
Gud.
    Syftet är att försöka presentera en person för dig: personen Jesus Kristus. Vi vill berätta för dig att han älskar dig och har tankar med ditt liv.
    Att en personlig relation med honom inte handlar om att uppfylla massa krav och regler som gör oss bundna, utan att en en personlig relation med Jesus istället gör oss fria.
    Vi vill sprida det vi själva har fått ta del av, nämligen det glada budskapet om ett liv fyllt av hopp och mening för alla. Vi tror att Jesus har dött och uppstått för att vi ska få leva, inte bara "existera". En relation med Gud är på riktigt. Vi har inte bara läst om det i en bok eller hört om det i kyrkan, vi har fått uppleva och upplever det själva och det kan du också få göra.
    Men steget dit kan ingan annan än du ta...
Varför?
Målgrupp
Historia
Just nu
Kontakta ossWarning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/finnsgud.nu/public_html/index.php on line 371