Här kan du läsa om Guds story          Andakt          Berättelser från människors liv          Frågor om kristen tro         Kolla in olika videoklipp eller lyssna på musik och lyssna på gudstjäster          Om oss

Helad från migrän
För några veckor sen hade vi en uppgift i skolan som vi skulle diskutera i grupper om fem personer. En tjej i gruppen sa direkt att hon inte hade läst det vi skulle och kunde därför inte delta i diskussionen. Någon i gruppen frågade henne varför hon inte har läst och hon svarade att hon haft migrän i en och en halv dag och därför hade det varit omöjligt för henne att koncentrera sig.
    Lite senare på eftermiddagen bad jag för den här tjejen, utan hennes vetskap, vi känner inte varandra närmre men jag tänkte att jag kunde be att hon skulle bli av med sin migrän. Dagen efter frågade jag henne hur hon mådde och hon svarade då att hon under eftermiddagen föregående dag plötsligt bara hade blivit av med sin migrän.
    För mig är det ett riktigt tydligt exempel på hur Gud kommer och hjälper till i vardagen med ”mindre” saker som vi ber om. Du behöver inte alltid be om något stort, det viktiga är att du genom bönen pratar och umgås med Gud, för han längtar efter att få lära känna dig mer!
    Jesus har dessutom sagt att vi ska få vad vi ber om

Lukasevangeliet 11:9 Be, så skall ni få. Sök, så skall ni finna. Bulta, så skall dörren öppnas.

    Det är inte alltid bönesvaren kommer direkt som när jag bad för den här tjejen, med vi får alltid svar, även om det kanske inte blir det svar som vi ville ha eller förväntade oss att få. Så kom ihåg att Gud alltid kan och vill hjälpa dig, i stort och smått.

Lukasevangeliet 1:37 Ty ingenting är omöjlig för Gud


Minna Larsson, Stockholm
Gud gav oss lila vattenpistoler
Gud vänder mörker till ljus!
Ett för kort ben växer ut
Tjäna eller förtjäna?
Gav Gud tre sek. att visa sig
En livsberättelse
Jag tog nästan mitt liv...
Helad från migrän

Se även
Kontakta personen?