Här kan du läsa om Guds story          Andakt          Berättelser från människors liv          Frågor om kristen tro         Kolla in olika videoklipp eller lyssna på musik och lyssna på gudstjäster          Om oss

Gud gav oss lila vattenpistoler
Min man och våra tre döttrar, 2, 4 och 7 år gamla flyttade för att gå på en missionsträningsskola (en skola där man lär sig att föra vidare Bibelns budskap i andra länder). Vi hade därför väldigt lite pengar eftersom båda då pluggade
heltid.
    En dag när vi var ute för att handla mjölk, fick flickorna syn på några lila vattenpistoler. Det var en varm dag och flickorna frågade om de kunde få vattenpistoler. Men jag sa till dem: "Jag är ledsen, men vi har inga pengar för det idag, men om ni vill kan ni be och fråga Gud om det.", och det gjorde de.
    Lite senare samma dag såg de en röd plastform som man gör isglass i. Just denna var ny och speciell, den hade sugrör för att suga upp all den smältande isglassen. Flickorna ville ha en sådan, men än en gång svarade jag dem: "Jag är ledsen, men vi har inga pengar för det idag, men om ni vill kan ni be och fråga Gud." De blev besvikna, men vi bad tillsammans och frågade Gud om han kunde hjälpa oss med dessa sakerna.
    Nästa dag vid lunch hämtade vi vår post. Ett paket kom också! En vän som vi hade träffat sex månader tidigare hade skickat det tvärs över landet och det var adresserat till flickorna. Vad tror du var i paketet? Lila vattenpistoler och en exakt likadan isglassform, flickorna hoppade upp och ner av glädje och jag stod bara helt chockad. Paketet hade blivit sänt en vecka tidigare! Vilken fantastisk Gud vi har!

Terry McCurley, Ljungskile
Gud gav oss lila vattenpistoler
Gud vänder mörker till ljus!
Ett för kort ben växer ut
Tjäna eller förtjäna?
Gav Gud tre sek. att visa sig
En livsberättelse
Jag tog nästan mitt liv...
Helad från migrän

Se även
Kontakta personen?