Här kan du läsa om Guds story          Andakt          Berättelser från människors liv          Frågor om kristen tro         Kolla in olika videoklipp eller lyssna på musik och lyssna på gudstjäster          Om oss

Ett för kort ben växer ut
Under vintern 2002 då jag gick tredje året på LM Engströms gymnasium i Göteborg samlades jag och några kristna klasskamrater för att be ihop i Korskyrkan som ligger i Möndal. Vi bad för varandra och för vänner i klassen som inte var kristna.
    En av tjejerna, Carolina, som var med den natten hade problem med sitt vänstra ben som var fem centimeter kortare än det högra. Hon brukade ha väldigt ont i ryggen som följd av detta och vi bestämde oss för att be för henne. Vi bad en väldigt enkel bön och sedan var vi tysta och bara väntade. Då börjar hon plötsligt skrika: "Det gör ont, det gör ont!" Hon sa att det kändes som träningsvärk i hennes högra ben. Vi andra blev lite förvirrade av hur hon kunde få mer ont när vi bad att hon skulle bli bättre. Men sen tittade vi ner på hennes ben och såg att de nu var lika långa! Det vänstra benet hade växt ut! Sen gick hon omkring i rummet, hoppade och kände efter om det verkligen var så, och det gick inte att missta sig. Helgalet :)!
    När vi kom till skolan dagen efter fick vi berätta för våra klasskamrater om vad som hänt och de hade svårt att bortförklara det när Carolina stod mitt framför dem med lika långa ben. En vecka efter detta hände, fick hon en tid hos läkaren som bekräftade att hennes ben var lika långa.

Jessica Svahn, Alingsås
Gud gav oss lila vattenpistoler
Gud vänder mörker till ljus!
Ett för kort ben växer ut
Tjäna eller förtjäna?
Gav Gud tre sek. att visa sig
En livsberättelse
Jag tog nästan mitt liv...
Helad från migrän

Se även
Kontakta personen?