Här kan du läsa om Guds story          Andakt          Berättelser från människors liv          Frågor om kristen tro         Kolla in olika videoklipp eller lyssna på musik och lyssna på gudstjäster          Om oss

Finns det bevis för Guds existens?
Man kan inte bevisa att Gud finns på ett vetenskapligt sätt. Däremot finns det många goda anledningar att tro på att Gud finns.
    Bland annat är det universum vi lever i så otroligt avancerat och fascinerande. Att allt smått och stort samverkar på ett fantastiskt sätt i olika ekosystem och så vidare. Ett mer konkret exempel är vår egen kropp med alla dess olika funktioner, att vi har känsel, syn, hörsel, smak och att vi kan styra vår kropp. Om man tänker efter så är det faktiskt helt otroligt att hjärnan skickar signaler till kroppen som svarar och gör att vi till exempel ska kunna lyfta vår hand. Allt känns alldeles för komplicerat och genomtänkt för att vara en slump.
    Man får inte heller glömma alla människors personliga erfarenheter av Gud, det finns otroligt många som kan berätta om hur de har upplevt Gud på ett nära och konkret sätt. Du kan läsa om sådana här händelser under Min Story. Allt detta och mycket mer gör att det finns god grund för att tro på att Gud finns.
Hur vet jag att Bibeln är sann?
Vad är skillnaden mellan kristendom och andra religioner?
Kan man vara kristen utan att gå i kyrkan?
Hur kan världen vara så ond om Gud är så god?
Har vetenskapen bevisat att Gud inte finns?
Vad förväntar sig Gud av mig?
Finns det bevis för Guds existens?
Varför ska man bli förlåten?Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/finnsgud.nu/public_html/index.php on line 371